Wednesday, May 21, 2014

Поплаве у Србији

Поштоване колегинице и колеге,

Ви сте сви обавештени о трагичним поплавама у Србији и Републици Српској. Цели градови и села су под водом. Доста људи је, на жалост, изгубило животе, а многи су остали без икакве имовине. Народ, војска и полиција су мобилисани, подижу се насипи и бране, спашавају поплављене породице, од којих су многи тражили спас на крововима кућа. Деца су, као и увек, најугроженија. Укратко, Србији је потребна помоћ. Ми све треба да помогнемо колико год можемо.




















Добар пример су нам дали наши спортисти. Новак Ђоковић је критиковао светске медије што су игнорисали катастрофалну ситуацију у Србији, и позвао их да извештавају на адекватнији начин. Он је такође поклонио за помоћ поплављенима целу своју награду са такмичења у Риму (500 хиљада евра), а придружили су му се и Ана Ивановић, Ненад Зимоњић и остали спортисти. Такође је и Кристијано Роналдо, један од најбољих фудбалера света, дао велику донацију!

Наша организација ЕТФ–BAFA се придружује овој акцији за помоћ, и прикупљаће ваше прилоге недељу дана, до среде 28. маја. Прилоге можете да пошаљете на следеће начине:

1. Уколико имате PayPal рачун, уплату можете да изврште електронски преко следећег линка: http://etf-bafa.blogspot.com/p/donations.html?m=1

2. Ваш чек можете да пошаљете на адресу благајника ЕТФ—BAFA (молимо вас да нам се јавите на etfbafa@gmail.com да би вам послали инструкције на коју адресу да нам доставите чек)

3. Можете такође да разговарате унутар ваших компанија да ли постоји могућност да се ваш прилог дуплира.

У питању је помоћ нашем народу и зато вас молимо да помогнете колико можете.

Управни одбор ЕТФ—БАФА